MENU

Glasario en de Corona.

Wij zijn open op aangepaste tijden. Als u in deze tijd het atelier wilt bezoeken, is het verplicht om vooraf telefonisch een afspraak te maken.

Bestellingen graag in de webshop of per mail. Ook graag als u het wel op wilt halen in het atelier.

Wij houden ons aan de regels van de regering. Niet meer dan 2 klanten in het atelier.

Helpt u ons om Corona te vermijden. Voor ons en voor u als klant.

Welkom bij Glasario

combinatie Glas in lood en Tiffany techniek in bruin en amber glasGlasatelier Glasario in Culemborg creëert glasobjecten met glas in lood en Tiffany. Raamhangers, panelen voor aan de wand of in de vensterbank, ramen, schalen en wat er verder aan toepassingen maar bedacht kan worden. Deze decoratieve glasobjecten zijn volgens eigen ontwerp, of in opdracht gemaakt. Ieder object is uniek. Wij leveren een goede kwaliteit voor een aanvaardbare prijs.

Een ontwerp voor een raam, deur, raamhanger of ander object wordt in nauw overleg met u gemaakt. Door deze persoonlijke benadering zal het eindresultaat passen bij uw eigen smaak en stijl. Als u écht iets aparts zoekt, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Zoekt u iets moois dat helemaal bij u past? Hebt u al een beeld van hoe uw glasobject moet worden? Of misschien vindt u het moeilijk om te bepalen wat uw mogelijkheden zijn. Neem gerust contact met ons op en wij zullen u adviseren over de mogelijkheden.

Ook voor het volgen van een cursus of workshop bent u aan het juiste adres.

Kijkt u eens in onze galerie. U krijgt een beeld van ons werk en vindt er objecten die direct leverbaar zijn.

Ik hoor graag van u of ontvang u graag bij een bezoek aan het atelier.

Trudy Belo